Inbraakbeveiliging

Het is voor vele onbekend hoe gemakkelijk mensen ongewenst hun pand binnen kunnen komen.

Gemakkelijk binnen komen

Inbraakbeveiliging

Het is voor vele onbekend hoe gemakkelijk mensen ongewenst hun pand binnen kunnen komen. Wanneer het niet gebeurt, zijn mensen opgelucht. Gebeurt het wel, is het vaak te laat. De schade moet exact te rapporteren zijn en bij gebrek hieraan zal de verzekering niets uitkeren.

Neem contact op
Presec App

Een veilig gevoel

Particuliere toepassing

Wanneer het systeem in een particuliere situatie wordt toegepast kunnen wij u voorzien van een gratis app. Op deze app kan de installatie gemakkelijk beheerd en bediend worden en ontvangt u bij alarm meteen een pushmelding die u er toe attendeert actie te ondernemen.

Neem contact op

Bedieningsgemak staat voorop

Zakelijke toepassing

In het geval van zakelijke toepassing is er in de meeste gevallen sprake van beveiligen op een hoger niveau. De verzekeraar kan eisen dat uw bedrijfspand aan een bepaalde beveligingsklasse voldoet, deze klasses worden ook wel grade’s genoemd. Dit betekent dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de app maar er een bemande meldkamer ingeschakeld moet worden en de te plaatsen producten aan de desbetreffende grade moeten voldoen. Ook hiervoor bent u bij PreSec Beveiligingen aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

24/7 bereikbaar

Service en onderhoud

Het jaarlijks onderhouden en testen van uw installatie is van essentieel belang en is in veel gevallen zelfs verplicht. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten dragen wij zorg voor het jaarlijks onderhoud, wij testen de gehele installatie en zijn dus in de meeste gevallen storingen veroorzaakt door defecte/verouderde componenten voor. Mocht er toch een storing ontstaan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar.

Neem contact op

Jarenlange kennis en ervaring

Persoonlijk samengesteld beveiligingsplan

Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van een persoonlijk samengesteld beveiligingsplan van uw woning of onderneming. Denk bij inbraakbeveiliging aan:

  • Alarminstallatie
  • Buitendetectie
  • Beveiligingsverlichting
  • Hang- en sluitwerk
  • Meeneem beperkende maatregelen
  • Kluisbewaking
Offerte aanvragen

Fabrikanten

Fabrikanten die wij ondersteunen op het gebied van inbraakbeveiliging.

Alphatronics
Honeywell