Brandbeveiliging

Brandveiligheid kun je verhogen door technische maatregelen te treffen.

Neem contact op
Brandmelder handmatig

Van levens belang

Brandveiligheid bedrijfsmatig

Brandveiligheid kun je verhogen door technische maatregelen te treffen (volgens NEN2535/2575), zoals goedwerkende ontruiming en/of branddetectie. Het zo snel mogelijk ontdekken van de brand is van essentieel belang. Zo worden er snel de nodige maatregelen getroffen om bijvoorbeeld schade aan uw pand en goederen/bezittingen te beperken, maar toch wel het belangrijkst is het voorkomen van situaties waar mensenlevens op het spel staan.

Neem contact op

Een veilig thuis

Brandveiligheid woningen en appartementen

Anno nu is het verplicht woningen en appartementen te voorzien van rookmelders. Wij kunnen uw woning/appartement voorzien van de benodigde branddetectie. Ook kunnen er voorzorgsmaatregelen getroffen worden door brandbestrijdingsmiddelen in huis te hebben, denk bijvoorbeeld aan poederblussers, schuimblussers en blusdekens.

24/7 bereikbaar

Service en onderhoud

Het jaarlijks onderhouden en testen van uw installatie is van essentieel belang en is in veel gevallen zelfs verplicht. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten dragen wij zorg voor het jaarlijks onderhoud, wij testen de gehele installatie en zijn dus in de meeste gevallen storingen veroorzaakt door defecte/verouderde componenten voor. Mocht er toch een storing ontstaan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar.

Neem contact op

Een PVE tot aan certificatie

Wij ontzorgen

Wij nemen de zorg voor u uit de handen en verzorgen het gehele traject van opstellen van een PVE tot aan certificatie. Wij kunnen u van dienst zijn met:

  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsinstallatie
  • Aspiratiesystemen
  • Rookmelders volgens NEN2555 (particuliere toepassing)
  • CO2 melders volgens NEN2555 (particuliere toepassing)
  • Vluchtroute (noodverlichting)
  • Sturingen t.b.v. diverse installaties
Offerte aanvragen

Fabrikanten

Fabrikanten die wij ondersteunen op het gebied van brandbeveiliging.

Honeywell
Hertek
ABB van Lien
Eaton